U houdt van de natuur, ontspanning, wandelingen, ontdekking, heuvels, legenden, dat alles vindt U in Ellezelles.

Ellezelles zal u een prachtige ervaring aanbieden dat u niet zal spijten.

Wat de charme doet van dit stuk land, gelegen tussen de omgeving van Ath en de Vlaamse Ardennen, dit is de ontdekking van de beboste heuvels en de knotwilgen met omzoomde valleien.

Het Hortensiashuisje is in deze prachtige omgeving ver van stad, lawaai en stress gelegen. Hier is het leven eenvoudig eenvoudig. U hoeft maar opnieuw voor het landschap te leren bewonderen, en de geur van een wilde bloem waarde te hechten. tijdens een wandeling van de natuur te genieten zowel te voet, te paard of op een mountainbike langs de vele gebaliseerde paden.
www.visitwapi.be/rando-et-nature/la-wapi-a-pied/ en www.wapinature.be

Dit is de ideale plaats om U te ontspannen. Het huisje is gelegen langs een pad dat om een heuvel loopt, welke volgends de legende, de grote sabbats beschutte, waar de heksen hun rituelen pleegden. Aldus werd een deel van de Ellezeelse folklore geboren.

De heuvelsroute geeft u ook de gelegenheid om familie-uitjes als ontmoetingen met ambachtslieden, kunstenaars, lokale producenten, onder meer ontdekkingen waarbij het Huis van de natuurpark u met plezier zal helpen.
www.pays-des-collines.be

Het Hortensiashuis is niet ver van het dorpcentrum gelegen, waar u zult kunnen winkelen of een halte doen in één van de lokale eethuizen en restaurants.

Het Hortensiashuisje is een gezellige snoezig huisje waar de eigenaars blij zullen zijn u te helpen dit aangenaam huisje te ontdekken.

Welkom au Pays des Collines !